Houten picknicktafels

Houten picknicktafels gezocht? E-Woordproducts is verdeler van KING ® Houten picknicktafels. Alle KING ® picknicktafels hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF).

Geïmpregneerd Het vuren hout van de KING ® picknicktafels is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.

Wanneer u klaar bent om een nieuwe picknicktafel te kopen, is het belangrijk om de grootte en het materiaal te overwegen. Als je een kleine ruimte hebt, is een kleine tafel misschien niet de beste optie. Deze tafel is bijna anderhalve meter lang en biedt comfortabel plaats aan zes personen. Hij is stevig en gemaakt van acacia hardhout. Hij wordt geleverd met twee afzonderlijke banken en vereist enige montage.

KING ® Houten picknicktafels

Kwaliteit De KING ® picknicktafels zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig. 4. Plankdikte 40mm. De KING ® picknicktafels voor volwassenen hebben een plankdikte van 40mm. Deze plankdikte is vaak 5mm dikker dan de plankdikte van andere aanbieders (slechts 35mm).

Afgeronde hoeken Veiligheid troef! Zowel het tafelblad als de zitvlakken van de KING ® houten picknicktafels  zijn zeer degelijk afgewerkt en hebben ook allemaal afgeronde, en dus veilige, hoeken.

Parasolgat 50mm De meeste KING ® picknicktafels hebben een parasolgat.

Opklapbare zitvlakken bij E-woodproducts, specialist in KING houten picknicktafels de beste zijn wij! Hierdoor kunt u gemakkelijker uw gras af te rijden, de zitvlakken beschermen tegen de regen of uitwerpselen van vogels.

Garantie 2 jaar bij E-woodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij! 2 jaar garantie op alle KING ® picknicktafels!

E-woodproducts is verdeler van Houten picknicktafels in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Houten picknicktafels

COMFORT

We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen aan zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze picknicktafels kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze website voor kussens.

DUURZAAM

Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.

Contacteer ons

Picknicktafel, tuinmeubel, gezocht? Wilt u meer info verkrijgen? Contacteer ons dan. E-woodproducts, de specialist in Vlaanderen voor stevige houten picknicktafels, tuinbanken en andere tuinmeubelen.

Hoofdzetel: BV E-Products Europe, Patijntjestraat 107, 9000 Gent (BE 0500.621.156)
Logistiek centrum: Hannaerden 1A, 9280 Lebbeke. Ophalingen zijn niet mogelijk! Wij werken uitsluitend via leveringen.
Kantoren: Leirekenstraat 16, 9310 Aalst


Wanneer u bij E-woodproducts Houten picknicktafels koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen.

Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt.

FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen. 

Ons bedrijf zelf wordt door FSC erkend onder de code SGSCH-COC-008396/AF.

.tuinbank

 

Acacia hardhouten picknicktafel onderhoud

Wat het onderhoud betreft voor houten picknicktafels, is het belangrijk om de afwerking van het Acaciahout schoon te houden. Hoewel het gemakkelijk kan worden gerepareerd met een beits of stift, is het moeilijk om beschadigingen in de dwarsrichting te repareren. Zelfs als u koffiebekerringen eruit krijgt, zult u de tafel moeilijk kunnen schoonmaken. Zelfs als u een houtpoetsmiddel gebruikt, zult u moeite hebben om ze uit Acaciahout te verwijderen.

Een Acacia hardhouten picknicktafel is een populaire optie voor diegenen die wat tijd buiten willen doorbrengen. Het lichtgewicht ontwerp en de stevige constructie van de tafel zullen jarenlang meegaan. De tafel is eenvoudig te monteren en vergt weinig onderhoud. Hij kan tot 1000 kilo gewicht aan en weegt in gemonteerde toestand ongeveer 80 kilo. Hij is ook duurzaam, want er kunnen tot acht personen aan zitten. Een picknicktafel van dit type kan een geweldige aanwinst zijn voor uw achtertuin of patio.

Jagers groene rechthoekige 72” lange picknicktafel

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve, duurzame houten picknicktafels voor buiten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze Hunter groene rechthoekige 72” lange houten picknicktafel van Lifetime is voorzien van een duurzaam stalen frame, polyethyleen blad, en gelijmde banken. Naast de duurzame stalen constructie is deze tafel ook UV-beschermd. Zowel de banken als het tafelblad zijn afgewerkt met een UV-beschermde polyethyleen afwerking voor extra weerbestendigheid.

Deze stevige, commerciële tafel is gemaakt van een stalen frame met poedercoating. Hij is vlek-, water- en weerbestendig, en kan plat worden opgevouwen voor eenvoudig opbergen. Het tafelblad is 30 cm breed.